Ny idag: 377 | såld: 539
c

Säkerhetsregler för försäljning och köp av hästar

Var uppmärksam på följande enkla regler när du säljer eller köper en häst för att säkerställa en idealisk försäljningsprocess:

Inga pengar i förväg

En begäran om förskott är nästan alltid en bluff. Därför i alla fall överföra pengar i förväg!
Detsamma gäller Transfereringssystemen (t.ex. via Western Union, MoneyGram, spärrade, etc..). I dessa fall är möjligheten att dina pengar med falska dokument är inte återbetalningsbar och är borta. Din skada återbetalas inte i detta fall!
Kom ihåg: gå en stor risk i en transaktion eftersom du inte vet mottagaren. Transfereringssystemen eller bank överföringar inte lämpar sig därför i princip som en betal-system om du köper en häst.
Även om transaktionen för en brunn-bekant/släkting, det inte kan skydda dig från bedrägeri! Vissa lite information en påstådd säljare bedrägligt, tillräckligt för att ta ut dina pengar med falska dokument. Vårt tips: aldrig göra i förväg!

Var försiktig med elektroniskt överförda dokument

Elektroniskt överförda dokument (certifikat med e-post, köpa testresultat, etc...) enkelt kan vara falsk! De erbjuder oftast ingen absolut säkerhet. Ni övertyga dig själv lokalt av du se hästen själv och / eller begära en pågående utredning av inköp innan du häst att köpa.

Akta dig för checkbedrägeri när du köper eller säljer en häst

Som säljare av en häst bör du skydda mot en möjlig bluff: hantera en häst försäljning, säljaren kommer att förvånas ibland avtäckta checkar. Acceptera därför aldrig kontrollera betalningar eller köpa erbjuder check!

Ska en check skickas till dig - som säljare - (främst från utlandet), vars belopp vanligtvis högre än den avtalade köpeskillingen, måste du räkna med ett bedrägeri. Definitivt inte , överföring skillnaden tillbaka eftersom checken förmodligen senare än stulna eller förfalskade – slå även om det tål granskning först.

Bedrägerier via SMS eller e-post ("Phishing")"

Tyvärr, är det tekniskt möjligt att förfalska avsändaradressen på ett e-postmeddelande. Det finns därför möjligheten att en e-ehorses.de, få i dig uppmanas du med (synliga) avsändaren, konfidentiella uppgifter (kreditkort nummer, lösenord, din lista nummer eller liknande) avslöja eller falskt fakta återspeglas i dig. I detta fall omedelbart kontakta vår support. [email protected]
Som säljare ange du ditt kreditkortsnummer eller ditt konto nummer och bank kod under kassaprocessen. Dessa uppgifter används enbart för att betala för din annons! ehorses.de kommer frågan igen när som helst - via e-post eller på andra sätt!
Bedrägeri SMS: Om du får ett textmeddelande med avsändaren av "ehorses.de", det är en bluff! ehorses.de skickar några SMS, i princip.

Hur kommer köpet/försäljningen av en häst att ske?

ehorses.de är inte inblandad i inköpsprocessen och inte som en som Häst köpa eller vill ha en häst att köpa. ehorses.de gör i princip inga rekommendationer om användning av viss betalning metoder-förhandlat fram alla försäljning relaterade avtal mellan säljare och köpare. Därför kan ehorses.de göra inga uttalanden att lita på en köpare; Information ej tillgänglig för oss. Dock bör ett mail (med den synliga avsändaren ehorses.de) med uttalanden om pålitligheten av en köpare, det är en bluff!

Så, vill du en häst att köpa eller en häst försäljning. Följa några enkla regler och din häst försäljning och häst köp är en framgång med tillfredsställelse för alla inblandade.

i