Ny idag: 271 | såld: 451
c

Finden Sie den perfekten Stall für Ihr Pferd!

Stall
Paddockstall
Betesplats
Öppen stallplats
Avelsplats
Aktivt stall
Sie haben auf Ihrem Hof noch Ställe frei?
Inserieren Sie kostenlos Ihre Ställe auf ehorses!
Annonsera nu
Aktuelle Stellplätze
Alle freien Ställe anzeigen
Kundsupport
Sie brauchen Unterstützung beim Inserieren?
"Jag hjälper dig mer än gärna!"
Felix Ortmann
Kundsupport

Ställe in Ihrer Nähe

dStälle in Stockholm
dStälle in Göteborg
dStälle in Malmö
dStälle in Uppsala
dStälle in Norrköping
dStälle in Västerås
dStälle in Örebro
dStälle in Linköping
dStälle in Helsingborg
dStälle in Södertälje
dStälle in Jönköping
dStälle in Lund
dStälle in Umeå
dStälle in Gävle
dStälle in Borås

Stabilt fritt - gratis hästlådor & öppna stall

Letar du efter en stallplats, en hästlåda eller en öppen stallplats för din häst? På ehästar kan du erbjuda och söka gratis ridanläggningar, öppna stall och betesmarker.

Häst stabil och gratis box erbjudande

Du är en ägare av ridutrustningen och har fortfarande en hästlåda tillgänglig? Oavsett om du har en ridanläggning, en stuteri eller en ridskola - beskriv ditt erbjudande. Och sätta din pension platser på ehorses gratis. Vill du tillhandahålla betesmark eller en öppen lada? Detta är också möjligt på ehästar.

Sök stabilt sit eller öppna stabilt

Letar du efter ett nytt hem till din häst? Bläddra sedan i Tysklandsomfattande annonser på ehästar. Du hittar också en passande hästlåda, öppen lada eller grogrund i ditt område.

Vilken hästuppfödning till min häst? Öppen lada, paddockbox eller betesmark?

Till skillnad från hästlådor är öppna stall mycket mer omfattande och ger hästar möjlighet att hållas i grupp i 24 timmar. Det finns olika typer av öppna lador i den öppna ladan. Det finns dock alltid ett täckt område för väderskydd. Ofta finns det so-called matande stativ eller flera heuraufen och ensjälvvattning. Hästar i denna häst-hållande ofta möjligheten att äta gräs via en fäst betar också dygnet runt.

Vid rent bete hålls hästar också i en boskapsdjur. Det finns dock ofta högst en betesmark skydd och inget skyddat stabilt område. Om det finns tillräckligt med utrymme och betesmark, är bete en mycket art-lämplig och även den mest originella formen av hästhållning.

Vanligtvis är dock häststall fortfarande uppdelade i lådor idag. I dessa lådor stannar hästarna delvis under dagen, men framför allt även på natten. Det är viktigt att lådan är tillräckligt stor. Som en tumregel bör storleken på lådan vara minst dubbelt hästens höjd i torget. Ett bra alternativ till ren grophållning är paddockboxar för hästar. Här har de mer utrymme och kan själva bestämma om de vill stå utanför på hagen eller inne i lådan.

i