c

Support

Erbjudande/försäljning av hästar?

Vill du erbjuda en häst på ehorses?
Välj bara punkten 'erbjud en häst' och fyll noggrant i följande formulär.

Formuläret är indelat i 6 steg, som följer:
 
1. Ange åtkomstdata
Ange först ditt personliga lösenord. Med denna och din e-postadress kan du logga in när som helst och administrera eller ändra din annons efter dina behov.

2. Infoga generell data
Här, du måste ange all nödvändiga uppgifter om din häst och dina kontaktuppgifter.
 
3. Bilder och videofilmer av din häst
Här kan du lägga till upp till 20 bilder och 4 videofilmer gratis till dina hästannonser. Snabbt och enkelt genom direkt uppladdning från din dator. Det är möjligt att redigera de uppladdade bilderna efteråt. (vrid, beskär och ändra position)

4. Välj extra alternativ
Här har du möjlighet att lägga till extra alternativ till din hästannons. Dessa kommer att uppgradera dina annonser i positionering och presentation avsevärt, vilket i sin tur resulterar i en hög försäljningsframgång.
 
5. Alla uppgifter på ett och samma ställe
Här hittar du alla uppgifter om dina hästar på ett och samma ställe. Du har även möjligheten att skriva ut din annons genom att använda förhandsvisning av utskrift. Så du har alltid dina uppgifter redo.
 
6. Redo
Din annons är färdig och upplåst. Från och med nu kommer den att visas på vår hästmarknad. Du kommer att få ett automatiskt e-postmeddelande till den e-postadress du har angett sedan tidigare, som inkluderar alla uppgifter i din annons."

tillbaka till toppen
Hur länge varar min annons?

Gratis annonser har alltid en varaktighet på 90 dagar. Du kommer att informeras via e-post när din annonsering går ut. Du har möjlighet att publicera din annons på nätet igen (utan att ange alla uppgifter på nytt), eller förlänga varaktigheten på din annons innan den går ut. Du kan naturligtvis också ta bort din annons när som helst, permanent. "

tillbaka till toppen
Hur kan jag betala för alternativ som är prisbelagda??

Vi erbjuder olika betalningsmetoder:
 
1. Genom debitering (ett tyskt bankkonto krävs)
    Vi kommer att samla in avgifterna från ditt konto. Säkert och enkelt.
    Din inmatade data kommer inte att överföras till en tredjepart, och endast användas
    av ehorses för betalningsprocessen.
 
2. Med kreditkort
    Din inmatade data kommer inte att överföras till en tredjepart, och endast användas
    av ehorses för betalningsprocessen.

3. Genom PayPal
    Använd etablerade metoder som PayPal för att betala för dina annonser. Tryggt och enkelt.
 
Din data skyddas av uppdaterade säkerhetsfunktioner på ehorses. ehorses överför aldrig data till tredjeparter.
 
Naturligtvis kommer du att få en faktura via e-post för upplupna uppgifter."

tillbaka till toppen
Jag är intresserad av en häst. Vad är nästa steget??

Det första steget är att kontakta säljaren om du har hittat en häst du är intresserad av. Varje annons på ehorses har ett kontaktformulär direkt till säljaren. Säljaren kommer omedelbart att få ett mail med din förfrågan, data och text och kan svara på dina frågor. Båda sidor (potentiell köpare och säljare) kan alltid kontrollera sin konversationshistorik. En länk till detta finns i varje förfrågan som skickas.
Dessutom har du möjligtvis att nå säljaren direkt via telefon. Telefonnumret visas också i kontaktuppgifterna för hästannonsen.

tillbaka till toppen
En säljare svarar inte på mina förfrågningar. Vad kan jag göra??

Om du inte får något svar på en häst trots flera förfrågningar, vänligen kontakta oss( support@ehorses.com eller på telefonnummer +49 54 01-88 13 200) och ange annonsens ID och ditt telefonnummer. Vi kommer att kontrollera annonsen omedelbart, och vidarebefordra ytterligare kontaktuppgifter till annonsören om det behövs."

tillbaka till toppen
Hur kan jag hitta en häst som uppfyller mina speciella behov och önskemål??

Med den detaljerade sökfunktionen på ehorses kan du söka efter specifika kriterier (som höjd, ålder, färg, typ etc.). Var så noggrann som möjligt, och försök vara realistisk när det gäller dina önskemål, behov och egna färdigheter.

Sökresultaten visar endast hästar som matchar dina kriterier. "

tillbaka till toppen
Är det möjligt att spara intressanta hästannonser för att titta på dem vid ett senare tillfälle??

Med ehorses-bevakningslistan kan du spara alla intressanta hästannonser. Med det här alternativt kan du jämföra hästar lättare eller spara annonser för att titta på dem igen senare. Varje hästannons har en liten hjärtknapp. Bara ett klick och den önskade hästen är sparad på din bevakningslista.
Tips: För att använda bevakningslistan, registrera dig på ehorses med din e-postadress och lösenord. Som registrerade användare kan du när som helst komma åt din personliga bevakningslista från vilken dator som helst, när som helst.

tillbaka till toppen
Är det möjligt att ändra/radera redan publicerade annonser??

Naturligtvis kan du även ändra eller ta bort en redan publicerad annons. Därför behöver du din e-postadress och lösenord.
För att logga in, klicka i menyn på 'Logga in' "

tillbaka till toppen
Är det möjligt att publicera redan utgångna annonser igen??

Vill du förnya din utgångna hästannons? Ingen fara. När din hästannons har löpt ut, kommer du att få ett meddelande. I detta e-postmeddelande finns en länk genom vilken du kan justera ditt erbjudande igen."

tillbaka till toppen
Vad kostar premium??

Som premiumsäljare har du många fler fördelar än standardsäljare.
Premiumkontot är lämpligt för privatpersoner och företag som:

  • vill sälja flera hästar regelbundet
  • som inte vill överge professionell marknadsföring och försäljningsstrategier
  • vill ha en professionell presentation av sig själva (en egen hemsida på ehorses)
      >> Läs mer"

tillbaka till toppen
Hur kan jag annonsera på ehorses??

Att annonsera på ehorses är effektivt. ehorses är Europas största hästmarknad på nätet, och har växande popularitet. Här har du den perfekta möjligheten att marknadsföra din hästrelaterade webbplats, produkter, tjänster och så vidare, för att öka din omsättning kontinuerligt.
Naturligtvis finns det många olika sätt att annonsera på ehorses. Från en bannerkampanj till direkt marknadsföring via nyhetsbrev. Du hittar alla annonsalternativ i korthet här, gå in på media data. Vi vill skapa ditt personliga erbjudande för den bästa annonskampanjen."

tillbaka till toppen
i